مرکز مشاوره آویژه مرکز مشاوره آویژه .

مرکز مشاوره آویژه

کسری خدمت سربازان متاهل ۹۸

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
کسری خدمت سربازان متاهل
کسری خدمت سربازان متاهل در سال های گذشته بسیار مورد بحث بوده است . این مسئله ی بحث برانگیز جوانان را واردار کرده است تا در مورد کسری خدمت سربازان متاهل اطلاعات بیشتری کسب کنند . زیرا مسئله ی خدمت سربازی یکی از مشکلات بزرگ جوانان در جامعه ی امروزی است . جامعه ای که همه باید هر روزه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنند . رفتن جوانان به خدمت سربازی برای ۲۱ ماه و دوری از خانواده و درس و تحصیل از مشکلات و معضل های جوانان امروزی است . می بینید که آمار سربازان فراری و غایب هر ساله رو به افزایش است .
هرساله جوانان زیادی با پرداخت جریمه ی خدمت سربازی ، کارت معافیت دریافت می کنند . چرا که ترجیح می دهند به خدمت نروند . پیدا کردن شغل و ادامه تحصیل برای درصد زیادی از جوانان الویت مهمی است که باید آن را در نظر بگیریم . راه های زیادی وجود دارد که برای فرار از خدمت ، مشمولین می توانند از آن ها استفاده کنند . این راه ها شامل استفاده از امریه های سربازی ، معافیت سربازی ، کسری های خدمت و راه های موثر دیگر می باشد . مشاوره نظام وظیفه با در اختیار گذاشتن اطلاعات به روز ، مشمولین را در این زمینه ها راهنمایی خواهد کرد .
این روش ها سال هاست که بسیاری از جوانان را از خدمت کردن نجات داده است . با گرفتن معافیت ، جوانان توانسته اند کارت معافیت بگیرند . با استفاده از امریه سربازی به جوانان امکان کار در سازمان ها و ارگان های دولتی داده می شود . کسری خدمت نیز شیوه ای است که به جوانان فرصت داده می شود تا مدت کمتری خدمت کنند . کسری های خدمت سربازی انواع مختلفی دارد . در ادامه ی این مقاله با انواع کسری های خدمت سربازی آشنا می شوید .
بیشتر بخوانید: شرایط خدمت سربازی سربازان متاهل
شرایط کسری خدمت سربازان متاهل
شرایط کسری خدمت سربازان متاهل می تواند به مشمولین کمک کند تا از این کسری خدمت بهره مند شوند . در این مقاله مشمولین مشتاق دانستن این مسئله هستند که کسری خدمت به ویژه کسری خدمت سربازان متاهل چگونه است ؟ چه کسانی می توانند از کسری خدمت استفاده کنند ؟ آیا کسری های خدمت جواز قانونی دارند ؟ شرایط کسری خدمت سربازان متاهل چیست ؟  چه مشمولینی از شرایط کسری خدمت سربازان متاهل بهره مند می شوند ؟ این سوالات در ذهن شما نیز تا به حال مرور شده است . برای آشنایی با انواع کسری های خدمت باید قبل از هر چیز آن ها را بشناسید .
انواع کسری های خدمت سربازی :
کسری خدمت سربازان متاهل
کسری خدمت بسیج
کسری های خدمت ایثارگران
کسری خدمت اسارت پدر
کسری خدمت سربازی جبهه پدر
کسری خدمت پروژه ی بنیاد نخبگان
کسری خدمت سربازی فرزند
شرایط کسری خدمت سربازان متاهل 
نزدیک بودن به محل زندگی همسر : متاهلین می توانند در شهر محل سکونت همسر خود دوران خدمت را بگذرانند .
بهره مندی از مرخصی بیشتر : مرخصی های افراد متاهل به نسبت سایر مشمولین بیشتر در نظر گرفته می شود . مدت مرخصی این افراد ۳۰ روزه خواهد بود .
کسری خدمت به ازای فرزندان : مشمولین دارای فرزند می توانند از این موقعیت بهره مند شده و کسری خدمت بگیرند .
بیشتر بخوانید: جزئیات کسری خدمت جبهه پدر
جزئیات کسری خدمت سربازان متاهل
جزئیات کسری خدمت سربازان متاهل همانطور که می بینید بسیار واضح است . جوانان در هر سنی برای تصمیم گرفتن درباره ی ازدواج بسیار مردد خواهند بود . زیرا مسئله ی ازدواج و متاهل شدن یکی از بزرگترین و سخت ترین وظایف برای هر پسر ایرانی است . به ویژه اگر این جوانان مشمول خدمت نظام وظیفه نیز باشند . زیرا پس از ازدواج شرایط سخت تر شده و مسئولیت ها برای جوانان دوبرابر خواهد شد . به همین دلیل جوانان سعی می کنند دیرتر برای ازدواج برنامه ریزی کنند . رفتن به خدمت سربازی آن هم برای ۲۱ ماه و دور بودن از شرایط زندگی از عوامل مردد بودن جوانان برای ازدواج در سن مشمولیت است . مشمولین پس از ازدواج نسبت به هزینه ها و مخارج زندگی مسئولیت بیشتری به عهده دارند . دور بودن از شرایط زندگی و همسر می تواند مشکلات و عواقب بدی برای این مشمولین ایجاد کند .
اما خوشبختانه سازمان نظام وظیفه عمومی برای حل کردن مشکل این مشمولین جزئیات کسری خدمت سربازان متاهل را در اختیارشان گذاشته است . این کار جوانان را در سال های جاری تشویق کرده است تا راحت تر به ازدواج فکر کنند . ما می بینیم که درصد جوانان متاهل مشمول در این سال ها بسیار افزایش یافته است . برای اطلاع از بیشترین جزئیات کسری خدمت سربازان متاهل ، می توانید با مرکز مشاوره آویژه ارتباط برقرار کنید . مشاورین متخصص ما پاسخگوی شما خواهند بود .
بیشتر بخوانید: شرایط پروژه کسری خدمت سربازی ۹۸
کسری خدمت سربازان متاهل به ازای هر فرزند
کسری خدمت سربازان متاهل به ازای هر فرزند کمی متفاوت از سایر کسری ها خواهد بود . زیرا سربازان پس از ازدواج و با داشتن فرزند دغدغه ی بیشتری خواهند داشت . هم چنین داشتن فرزند برای مشمولین ، مسئولیت و تعهد بیشتری را به دنبال خواهد داشت .
سازمان نظام وظیفه بر اساس آخرین قوانین تصویب شده در این سازمان میزان کسری خدمت سربازان را به ازای هر فرزند سه ماه اعلام کرده است . مشمولین به فرزند بیشتر می توانند از کسری خدمت سربازی بیشتری بهره مند شوند .
بیشتر بخوانید: چگونه کسری خدمت سربازی بگیریم؟
قانون کسری خدمت سربازان متاهل
قانون کسری خدمت سربازان متاهل در حال بررسی است . این افراد اگرچه از تسهیلات بیشتری نسبت به سایرین بهره مند می شوند . اما با داشتن فرزند می توانند از کسری خدمت آن نیز استفاده کنند . به همین دلیل در گفته های گذشته ستاد نیروهای مسلح ، تصویب قانون کسری خدمت برای متاهلین بدون فرزند نیز همچنان در حال بررسی است . این مدت کسری قرار است ۳ ماه باشد .
هم چنین مشمولین متاهل برای استفاده از کسری خدمت می توانند از پروژه های کسری بنیاد نخبگان نیز استفاده کنند . با این پروژه ها مشمولین می تواند از ۲ ماه تا یک سال کسری بهره مند شوند .
بیشتر بخوانید: آیین نامه های پروژه کسری خدمت
مدت مرخصی مشمولین متاهل
سربازان نظام وظیفه در دوره ی خدمت ضرورت می توانند از مدت مشخصی مرخصی سربازی استفاده کنند . این میزان را سازمان نظام وظیفه تعیین می کند . این قانون برای مشمولین متاهل و مجرد متفاوت خواهد بود . زیرا همانطور که در بالا توضیح دادیم اولویت اصلی با مشمولین متاهل می باشد . وضعیت مرخصی ها برای افراد مجرد و متاهل به صورت زیر می باشد .
میزان مرخصی مشمولین مجرد : مرخصی افراد مجرد طبق قانون نظام وظیفه ۲۲ است .
میزان مرخصی مشمولین متاهل : این مرخصی ها تا ۳۰ روز افزایش خواهند یافت .
مشمولین برای آشنایی با قوانین و استفاده از سایر تسهیلات خدمت سربازی متاهلین می توانند با مشاورین متخصص ما مشورت کنند . مرکز مشاوره آویژه برترین و بزرگترین مرکز مشاوره نظام وظیفه در کشور است . که با تسلط بر جدیدترین و مهم ترین قوانین نظام وظیفه مشمولین را راهنمایی می کند .
بیشتر بخوانید: اطلاعیه ها پروژه کسری خدمت – مشاوره نظام وظیفه
حقوق سربازان متاهل بیشتر است؟
سربازان نظام وظیفه در زمان خدمت از مزایا و حقوق بهره مند خواهد شد . بر اساس مصوبات سازمان نظام وظیفه سربازان متاهل و هم چنین دارای فرزند می توانند از مزایای بیشتری بهره مند شوند .
مدت زمان خدمت سربازان متاهل چقدر است؟
بر اساس آخرین صحبت های گفته شده کسری خدمت سه ماهه به مشمولین متاهل داده خواهد شد . در صورتی که مشمولین متاهل دارای فرزند نیز باشند به ازای هر فرزند میزان مشخصی کسری نیز به آن ها تعلق می گیرد .
محل خدمت سربازان متاهل چگونه است؟
سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا با توجه به شرایط زندگی متاهلین تسهیلات ویژه ای را به این مشمولین اختصاص داده است . این تسهیلات به این صورت است که مشمولین می توانند در محل سکونت همسر خود خدمت سربازی را بگذرانند .
خدمات کلان مرکز مشاوره آویژه در زمینه نظام وظیفه
معافیت سربازی
معافیت تحصیلی
معافیت پزشکی
معافیت ایثارگری
معافیت موارد خاص
اخبار خدمت سربازی
خدمت سربازی
خروج از کشور
خرید خدمت سربازی
امریه سربازی
سربازی پزشکان
سرباز معلم
تحصیل همزمان با خدمت سربازی
ملاقات مردمی نظام وظیفه
  برای مشاوره در زمینه کسری خدمت سربازان متاهل ۹۸  
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۵۱:۱۷ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان چگونه است؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان
استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان یکی از فرصت های شغلی است که برای افراد دارای این مدرک فراهم شده است . یکی از نکات مهم درباره استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان این است که ؛ هر بیمارستان در هر دوره ای با توجه به نیاز خود به نیروی کار جوان اقدام به استخدام میکند . متقاضیانی که علاقه مند به کار در بیمارستان میباشند ، ضمن داشتن مدرک تحصیلی مربوطه و شرایط عمومی اعلام شده ، میبایست واجد تمام شرایط اختصاصی که از سوی بیمارستان و نظام روانشناسی  اعلام میشود نیز باشند . استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان ، این فرصت را ایجاد کرده است که وضعیت روحی و روانی بیماران تحت نظر قرار گیرد . و با توجه به نیاز های هر بیمار و وضعیت روحی هر بیمار به امر درمانگری میپردازند .
بسیاری از افرادی که در رشته های روانشناسی ادامه تحصیل میدهند ، به امید فعالیت در بیمارستان ها و به عبارتی در بالین بیماران ، وارد این عرصه میشوند . اما این افراد باید بدانند علاوه بر قوانین سخت گیرانه ای که بر سر راه استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان وجود دارد ، مهارت ها و دانش خاصی نیز برای ورود به این حوزه مورد نیاز است . چرا که گاهی روانشناسان بالینی با افراد نابهنجار ویا رفتارهای پرخاشگرانه مواجه میشوند ، که در رویایی با این مشکلات داشتن قدرت و علاقه و انگیزه روحی بالا لازم میباشد . در زمان استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان ، در مراحل مختلف استخدام ؛ از جمله مصاحبه حضوری این مهارت ها و توانایی ها مورد سنجش قرار میگیرند . و درنهایت با توجه به نتیج حاصل از بررسی های مختلف روانشناسان در بیمارستان ها پذیرش میشوند .
شرایط استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان
شرایط استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان ازجمله مواردی میباشد که متقاضیان کار در بیمارستان ها باید از آن مطلع شوند . در حال حاضرشرایط استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان  از سوی مراجع زیربط همچون وزارت بهداشت و درمان کشور و همچنین خود بیمارستان ها به اطلاع متقاضیان میرسد . همانطور که در پاراگراف قبل گفته شد شرایط استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان ، شامل دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی میباشد .
از جمله ی شرایط عمومی استخدام در بیمارستان ها ، داشتن تابعیت ایرانی ، انجام دوره خدمت سربازی و یا داشتن کارت معافیت از خدمت سربازی برای آقایان ، نداشتن اعتیاد به مواد مخدر ، نداشتن سابقه ی کیفری ، داشتن گواهی سلامت جسمی و سلامت روانی ، اعتقاد به دین اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، نداشتن دشمنی با جمهوری اسلامی ایران و همچنین التزام به قوانین کشور و … را میتوان نام برد .
علاوه بر این موارد برخی از شرایط استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان متناسب با آیین نامه ها و قوانین خود بیمارستان ها میباشد . که بر اساس این موارد و برای تکمیل کادر پرسنل خود اقدام به استخدام روانشناس بالینی مینماید .
مراحل استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان
مراحل استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان بر اساس قوانین و مقررات و همچنین آیین نامه های مربوطه به هر بیمارستان و سازمان های زیربط صورت میگیرد . اکثریت داوطلبان کنکور به دلیل علاقه ای که به فعالیت در حوزه بیمارستان ها و مراکز درمانی دارند ، دررشته ی روانشناسی بالینی ادامه تحصیل میدهند . زمانیکه متقاضیان موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود میشوند ، داوطلب فعالیت در بیمارستان ها و مراکز مشاوره خواهند بود . از جمله مراحل استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان ، انتشار اطلاعیه های بیمارستان ها مبنی بر نیاز به نیروی کار جوان میباشد . داوطلبان با ارسال مدارک و روزومه ی کاری خود به بیمارستان ها علاقه مندی خودشان را به فعالیت در این حوزه اعلام مینمایند . یکی دیگر از مراحل استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان مصاحبه حضوری داوطلبان میباشد . بر اساس نتایج حاصل از بررسی این مراحل ، پذیرش یا عدم پذیرش داوطلبان اعلام خواهد شد .
مدارک لازم برای استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان
مدارک لازم برای استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان یکی از موارد سوال برانگیز برای متقاضیان کار در این رشته ها میباشد . این مدارک لازم  در زمان استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان و از سوی بیمارستان ها و مراجع مربوطه به اطلاع متقاضیان میرسد . اگر بخواهیم لیست مدارک لازم برای استخدام روانشناسان بالینی در بیمارستان را ذکر کنیم باید به مدارکی همچون : مدرک تحصیلی مورد تایید بیمارستان و نظام روانشناسی و سایر سازمان های مربوطه ، مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی ، مدرک معافیت یا پایان خدمت سربازی برای آقایان ، گواهی سلامت روانی و جسمی ، تاییدیه نظام روانشناسی و مشاوره کشور اشاره کرد .
استخدام روانشناس در بیمارستان
استخدام روانشناس در بیمارستان از جمله مواردی میباشد که در سال های اخیر اهمیت زیادی پیدا کرده است . پرا که رسیدگی به وضعیت روحی و روانی بیماران به همان اندازه اهمیت دارد ، که رسیدگی به سلامت جسمانی آنها دارای اهمیت است . علاوه بر این ، استخدام روانشناس در بیمارستان میتواند برای ارائه مشاوره به همراهان بیمار نیز ثمر بخش باشد . همانطور که میدانید روانشناسی حرفه ای بسیار تخصصی میباشد . لذا کسانی که به این عرصه وارد میشوند باید با صعه ی صدر ، تحمل و به کارگیری تخصص و مهارت خود در مواجه با انواع بیماران و اختلالات رفتاری مختلف بهترین رویکرد را داشته باشند . بنابراین استخدام روانشناسان علاوه بر مدرک تحصیلی به مهارت های فردی نیز بستگی دارد .  استخدام روانشناسان و مشاوران در بیمارستان ها علاوه بر کمک به بهبود وضعیت سلامت روانی جامعه ، بستر مناسبی برای فعالیت حرفه ای روانشناسان فراهم آورده است .
شرح وظایف روانشناسان در بیمارستان ها و مهارت های لازم برای روانشناس و …
زمانی که بیمارستان ها اقدام به استخدام روانشناسان میکنند ، مجموعه وظایفی برای این افراد تعریف میشود . که ما سعی میکنین برخی از این وظایف را برای شما عزیزان و متقاضیان گرامی برشمریم . انجام برخی از تست های روانشناسی مانند تست هوش ، تست های شخصیت شناسی و … ، رفتار درمانی ، آموزش خانواده ی بیماران برای مواجه با بیماری ، بررسی سلامت عقلانی و روانی بیماران ، شرکت در برنامه های پژوهشی و تحقیقی بیماران ، انجام مطالعات برای بالا بردن کیفیت خدمات روان درمانی و همچنین دادن آموزش های لازم به سایر دستیاران از جمله وظایفی میباشد که معمولا برای روانشناسان تعریف میشوند .علاوه بر این موارد و داشتن تخصص و مهارت کافی در زمینه ی علم روانشناسی داشتن مهارت های فردی و شخصیتی نیز از جمله پارامتر های یک روانشناس خوب میباشد .
از جمله ی این موارد میتوان به توانایی برقراری ارتباط با دیگران اشاره داشت . روانشناس با داشتن این توانایی میتواند به راحتی درباره احساسات و حالات بیماران ، با آنها صحبت کند و این امر پروسه ی درمان را آسان تر میکند . توصیه ی ما به شما متقاضیان عزیزان که علاقه مند به کار در بیمارستان ها میباشید این است ، در صورتیکه با سوالات و ابهاماتی درباره چگونگی پذیرش در بیمارستان ها مواجه شدید ، میتوانید از مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه کمک بگیرید .
سوالات متداول
حقوق روانشناس بالینی در بیمارستان چگونه است ؟
حقوق روانشناسان بالینی با توجه به مدرک تحصیلی متفاوت میباشد . اما به طور کلی حقوق روانشناسان در بیمارستان های کشور به نسبت زحماتی که رضایت بخش نمیباشد .
آینده شغلی روانشناس بالینی در بیمارستان ؟
با وجود افزایش نیازهای جامعه به مشاوره های روانشناسی آینده ی شغلی خوبی برای این رشته تصور میشود . که برای روانشناسان بالینی در بیمارستان ها نیز جای پیشرفت شغلی وجود دارد .
استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان چگونه است ؟
هر بیمارستان با توجه به رزومه کاری ، سوابق ، مدرک تحصیلی ، تاییدیه نظام مشاوره و روانشناسی کشور و سایر مدارک ارسال شده از سوی متقاضیان اقدام به استخدام روانشناس میکند .
  برای مشاوره در زمینه استخدام روانشناس بالینی در بیمارستان چگونه است؟
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۵:۵۵:۲۵ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

کارورزی روانشناسی چگونه است؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
کارورزی روانشناسی
کارورزی روانشناسی برای روانشناسان و فارغ التحصیلان این رشته ، واژه ای گوش آشنا میباشد که کمابیش با آن سروکار دارند . زمانیکه فردی در رشته ی روانشناسی تحصیل میکند و موفق به دریافت مدرک تحصیلی روانشناسی میشود ( حال در هر مقطع تحصیلی که باشد  ) ، از نظر کسب دانش و اطلاعات تئوری آمادگی هایی کسب کرده است . اما مهمترین بخشی که یک روانشناس را برای این شغل و حرفه آماده میکند ، مهارت ها و تجربه های عملی میباشد . که داوطلبان میتوانند این مهارت ها را در قالب کارورزی روانشناسی دریافت نمایند . همچنین در گذشته ی نه چندادن دور ، گذراندن کارورزی روانشناسی ، یکی از الزامات و شرایط مورد نیاز برای دریافت پروانه ی فعالیت مراکز مشاوره و روانشناسی بود . اما در سال های اخیر قوانین بسیاری درباره گذراندن دوره های کارورزی روانشناسی از سوی نظام روانشناسی به تصویب رسیده است .
از جمله مهمترین این قوانین میتوان به حذف لزوم گذراندن دوره های کارورزی روانشناسی برای اخذ پروانه فعالیت روانشناسان اشاره کرد . اما این موضوع به معنای بی نیازی مطلق روانشناسان از این دوره ها نمیباشد . چراکه گذراندن چنین دوره هایی ، با بالا بردن تجربه و مهارت عملی روانشناسان ، میتواند آنها را برای ورود به بازار کار آماده کند . همچنین ، با وجود حذف شرط گذراندن این دوره ها برای دریافت مجوز تاسیس مراکز دروانی و روانشناسی ، اما کارورزی روانشناسی همچنان میتواند برای دریافت پروانه ی فعالیت کمک کننده باشد . چرا که آموزش هایی که متقاضیان دریافت مجوز مطب یا مرکز مشاوره ، در این دوره ها میبینند ، میتواند تایید کننده ی صلاحیت و مهارت آنها برای فعالیت در حوزه درمانی باشد . در ادامه ی این مطلب سعی میکنیم به تفضیل به بررسی شرایط و چگونگی گذراندن این دوره ها بپردازیم .
شرایط کارورزی روانشناسی
شرایط کارورزی روانشناسی ، از جمله مواردی میباشد که برای متقاضیان شرکت در دوره های کارورزی ، سوالات زیادی را به همراه دارد . و یکی از چالش برانگیز ترین موارد مربوط به فعالیت در عرصه ی روانشناسی میباشد . از جمله شرایط مربوط به استاد این دوره ها و همچنین خود متقاصیان ، مواردی میباشند که باید به آنها توجه داشت . ابتدا باید این نکته را بیان کنیم که شرایط کارورزی روانشناسی از سوی سازمان نظام مشاوره و روانشناسی کشور تحت عنوان آیین نامه هایی اعلام میگردد ، که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت . بر اساس این آیین نامه ها ، استاد ناظر در این دوره ها میبایست دارای مدرک دکترا در یکی از رشته های روانشناسی و یا مشاوره باشد . همچنین داشتن پروانه فعالیت مورد تایید سازمان روانشناسی و سابقه کاری مرتبط به مدت تعیین شده ، از دیگر شرایط کارورزی روانشناسی ، میباشد .
هزینه ی دوره های کارورزی نیز یکی دیگر از شرایط کارورزی روانشناسی میباشد که باید بر اساس تعرفه های سازمان ناظر صورت پذیرد . مطلب مهم این است که ، دوره های کاروزی باید متناسب با موضوعات و مفاهیم ضروری رشته باشد . و هر متقاضی باید در این دوره ها ، با شرایط مصاحبه با بیماران ، بررسی بالینی و نتیجه گیری آشنا شود . متقاضیان شرکت در دوره های کارورزی باید حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند .
کارورزی روانشناسی در بیمارستان
کارورزی روانشناسی در بیمارستان مسیری را برای فارغ التحصیلان روانشناسی فراهم میکند ، که بتوانند با کار دربالین بیمار ، آموزه های خود در طی دوره ی تحصیل در دانشگاه را به کار گیرند . علاوه بر این کارورزی روانشناسی در بیمارستان با افزایش تجربه روانشناسان جوان ، باعث ارتقا کیفی خدمات روانشناسی در سطح کشور و افزایش اعتماد اقشار مردم به روانشناسان میشود . چنانچه فارغ التحصیلان رشته های روانشناسی و مشاوره ، دوره های کارورزی در بیمارستان ها را طی کنند ، نیاز به کارگاه ها و دوره های آموزشی دیگر ، به حداقل میرسد . با توجه به اهمیت این موارد ، برخی از بیمارستان ها در سطح کشور ، اقدام به برگزاری این دوره ها نموده اند . بنابراین کارورزی روانشناسی در بیمارستان یکی از راه هایی است که میتواند به روانشناسان و فارغ التحصیلان این رشته ها برای فراگیری مهارت ها ی لازم کمک کند .
ضرورت کارورزی روانشناسی
ضرورت کارورزی روانشناسی از بحث برانگیز ترین مطالب روانشناسی در یکی دو سال گذشته بوده است . چرا که در سالهای اخیر قانون حذف مدرک کارورزی برای تشکیل دادن پرونده و همچنین دریافت پروانه فعالیت ، از سوی سازمان روانشناسی کشور لغو شد . البته نمیتوان این را به عنوان بی اهمیت بودن این موضوع تلقی کرد . بر اساس همین قوانین و آیین نامه ها داشتن مدرک کارورزی برای حضور افراد در کمیسیون ها ی تخصصی سازمان روانشناسی کشور ضرورت دارد . علاوه بر این موارد و تبصره های قانون ، ضرورت کارورزی روانشناسی برای فارغ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری ، بسیار زیاد میباشد . چرا که همانطور که در متن بار ها اشاره کردیم ، شرکت در این دوره ها علاوه بر ارتقا مهارت های فردی روانشناس ، راهی است برای استفاده از دانش و آموزش های تئوری که در طول دوره ی تحصیل کسب نموده اند .
بنابراین فارغ التحصیلان روانشناسی تنها به صرف اینکه دیگر برای مراحل اخذ مجوزمطب روانشناسی و مراکز مشاوره نیازی به مدرک کارورزی نمیباشد ، نباید به راحتی از این موضوع عبور کرد . و این دوره ها همانند گذشته یکی از شرایطی میباشد که هر روانشناس باید به آن توجه داشته باشد .
کارورزی روانشناسی در بهزیستی
کارورزی روانشناسی در بهزیستی نیز ازجمله فرصت هایی میباشد که متقاضیان شرکت در دوره های کارورزی میتوانند از آن استفاده کنند . همانطور که میدانید سازمان بهزیستی کشور نقش بسیار مهمی در کنترل و ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره ای در زمینه های مختلف و به اقشار مردم دارد . لذا با توجه به این موضوع سازمان بهزیستی نیز همانند بیمارستان ها میتواند یکی از مراکز هدف برای فارغ التحصیلان دوره های ارشد و دکتری روانشناسی ، به منظور دریافت خدمات و آموزش های عملی روانشناسی میباشد . به منظور برخورداری از این آموزش ها شرکت در دوره های مربوط به کارورزی روانشناسی در بهزیستی میتواند کمک کننده باشد . متقاضیان شرکت در این دوره ها نیز میتوانند با برقراری ارتباط با بیماران و همچنین تحت نظر اساتید مورد تایید سازمان روانشناسی و مشاوره کشور بسیاری از مهارت ها و توانایی ها ی یک روانشناس خوب را کسب نمایند .
 مباحث ارائه شده در دوره های کارورزی روانشناسی
در دوره های مختلف کارورزی که تحت نظر مراکز و سازمان های روانشناسی تشکیل میشود ، مباحث و موضوعات متفاوتی ارائه میشود . در وهله ی اول در این دوره ها مطالب تئوری با اهمیت بالا ارائه میشوند . که بر این اساس متقاضیان میتوانند به تشخیص ، ارزیابی و همچنین راه های درمان یک بیماری بپردازند . در مرحله ی بعد کار عملی آغاز میشود و روانشناس میتواند بر اساس مطالبی که فراغ گرفته است ، به درمان بیماران بپردازد . به این ترتیب تجربه قرار گرفتن در محیط کار و مواجه شدن به بیماران برای متقاضیان فراهم میشود . و این موضوع باعث ارتقا سطح علمی روانشناسان و همچنین کسب توانایی های لازم برای مواجه شدن با شرایط مختلف میشود .
سوالات متداول
کارورزی روانشناسی الزامی است ؟
در حال حاضر کارورزی روانشناسی برای دریافت مجوز فعالیت مطب روانشناسی و مراکز مشاوره الزامی نمیباشد . اما برای کسب مهارت های تخصصی الزامی میباشد .
کارورزی روانشناسی در بهزیستی چگونه است ؟
متقاضیان میتوانند برای گذراندن دوره های کارورزی روانشناسی ، در دوره های مربوط به سازمان بهزیستی کشور شرکت نمایند . و در این دوره ها مهارت های عملی لازم را کسب نمایند .
کارورزی روانشناسی دربیمارستان چگونه است ؟
کارورزی روانشناسی دربیمارستان ها این فرصت را در اختیار متقاضیان قرار میدهد ، که در بالین بیماران به کسب دانش و مهارت های لازم برای پروسه ی تشخیص و درمان بیماران بپردازند .
  برای مشاوره در زمینه کارورزی روانشناسی چگونه است؟
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۴۸:۳۰ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

گرایش های ارشد روانشناسی

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
گرایش های ارشد روانشناسی
گرایش های ارشد روانشناسی از پرطرفدار ترین رشته های دانشگاهی در دوره ی ارشد میباشند . چرا که تحصیل در این رشته ها فرصت های شغلی زیادی را در اختیار فارغ التحصیلان و کارشناسان ارشد قرار میدهد . یکی از اصلی ترین دلایل پرطرفدار بودن گرایش های ارشد روانشناسی این است که ، داوطلبان بعد از گذراندن این دوره میتوانند با عضویت در نظام روانشناسی کشور ، برای اخذ مجوز تاسیس مطب و مرکز مشاوره و روانشناسی اقدام کنند . هرساله دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک کارشناسی میشوند ، میتوانند خود را برای ادامه تحصیل در هر کدام از گرایش های ارشد روانشناسی آماده کنند . همانطور که میدانید دانشگاه های مربوط به وزارت بهداشت و همچنین وزارت علوم ، برای رشته ی روانشناسی گرایش های مختلفی ارائه میدهند . که هر داوطلب بر اساس علاقه ی شخصی میتواند در هر کدام از دانشگاه ها ادامه تحصیل دهد .
ممکن است برای داوطلبان و متقاضیان ادامه تحصیل در این رشته ها سوالاتی پیش آید . از جمله اینکه  گرایش های ارشد روانشناسی شامل چه رشته هایی میباشد ؟ یا گرایش های این رشته در مقاطع بالاتر همچون دکتری کدام میباشند ؟ به همین خاطر در ادامه ی این متن سعس شده به پاسخ این سوالات بپردازیم . لذا مطالعه ی این مطلب به همه داوطلبان توصیه میشود .
گرایش های ارشد روانشناسی
گرایش های ارشد روانشناسی از سوی سازمان سنجش و طی اطلاعیه هایی در دسترس متقاضیان کنکور کارشناسی ارشد قرار میگیرد . که داوطلبان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای اطلاع از گرایش های ارشد روانشناسی باید دفترچه ی راهنمای ثبت نام را دریافت و مطالعه نمایند . با توجه به اینکه در وزارت علوم و وزارت بهداشت گرایش های ارشد روانشناسی متفاوت میباشد ، داوطلبان لازم است دفترچه ی مربوط به هردو گروه را مطالعه نمایند . اگر بخواهیم به برخی گرایش های ارشد روانشناسی اشاره کنیم باید رشته هایی همچون روانشناسی بالینی ، روانشناسی عمومی ، سنجش و اندازه گیری ( روانسنجی ) روانشناسی صنعتی و سازمانی ، روانشناسی اسلامی ، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ، روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی بهداشت روان و روانشناسی تربیتی را نام ببریم . که هر فرد بر اساس علاقه و توانمندی ها ی خود میتواند یکی از این گرایش ها را انتخاب کند .
گرایش های ارشد روانشناسی و مشاوره
گرایش های ارشد روانشناسی و مشاوره شامل رشته هایی میباشد که فارغ التحصیلان دوره ی کارشناسی رشته های مشاوره و روانشناسی میتوانند برای ادامه تحصیل در آنها اقدام کنند . با توجه به افزایش نیاز های جوامع امروزی به مشاوره و علم روانشناسی ، اهمیت تربیت متخصصان و کارشناسان جوان در تمام گرایش های ارشد روانشناسی و مشاوره و همچنین در مقاطع بالاتر ، دو چندان شده است . به همین منظور و برای ارتقا کیفیت خدمات روانشناسی در سطح کشور ، دانشگاه ها در گرایش های مختلف روانشناسی و مشاوره اقدام به پذیرش دانشجو میکنند . رشته های مشاوره خانواده ، مشاوره شغلی ، مشاوره مدرسه ، مشاوره توانبخشی و همچنین روانشناسی بالینی ، روانشناسی سلامت ، بهداشت روان ، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ، روانشناسی اسلامی ، روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی و روانشناسی صنعتی و سازمانی از جمله گرایش های ارشد روانشناسی و مشاوره میباشند .
گرایش های ارشد روانشناسی در مقطع دکتری
گرایش های ارشد روانشناسی در مقطع دکتری نیز هر ساله در تعدادی از دانشگاه ها ، از بین داوطلبان و علاقه مندان ادامه تحصیل در این رشته ها دانشجو میپذیرد . داوطلبانی که علاقه مند به تحصیل در دوره ی دکتری رشته های روانشناسی میباشند ، لزوما باید دوره کارشناسی ارشد خود را در یکی از گرایش های ارشد روانشناسی ، مورد تایید سازمان های مربوطه گذرانده باشند . تحصیل در گرایش های ارشد روانشناسی در مقطع دکتری به دو بخش آموزش و پژوهش تقسیم میشود . و معمولا این دوره چهار سال طول میکشد . از جمله گرایش های دوره دکتری میتوان به روانشناسی بالینی ، روانشناسی عمومی ، روانشناسی سلامت ، روانشناسی خانواده ، روانشناسی جنسی اشاره کرد . تحصیل در این رشته ها میتواند افرادی را پرورش دهد که در خدمات روانشناسی در زمینه های مختلف فردی ، اجتماعی ، روابط زناشویی و خانوادگی به افراد جامعه  ارائه دهد .
بهترین گرایش های ارشد روانشناسی
بهترین گرایش های ارشد روانشناسی رشته هایی را شامل میشود که کارآمدتر باشد و فرصت های شغلی مناسبی پیش روی دانش آموختگان این دوره ها قرار دهد . از آنجایی که رشته های روانشناسی از جمله رشته های برتر و پرطرفدار دانشگاهی میباشد ، لذا پذیرش در آن نیز کار سخت تری است . علت ان استقبال این است که ، این رشته علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی مناسب میتواند در زندگی روزمره نیز ، برای هر فرد مفید باشد . با توجه به اینکه  در حال حاضر به دست آوردن شغل و درآمد از دغدغه های هر شخص میباشد ، علت این موضوع توجیه میشود . این رشته فرصت هایی  همانند تاسیس مراکز روانشناسی و مشاوره و اشتغال در مراکز مختلف مانند مهد های کودک ، نیروی انتظامی ، مدارس ، دانشگاه ها و … را در اختیار دانش آموختگان قرار میدهد .
اما بهترین گرایش ها ی روانشناسی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر کدامند ؟ و کدام گرایش ها بیشترین فرصت های شغلی را دارند ؟ اگر بخواهیم به شرح بهترین گرایش های ارشد روانشناسی بپردازیم باید به گرایش هایی همچون روانشناسی بالینی ، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ، روانشناسی عمومی و … اشاره کنیم .
منابع گرایش های ارشد روانشناسی
داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد برای قبولی در این آزمون میبایست از منابع و مواد امتحانی این رشته ها اطلاع یابند . این منابع از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور ، به اطلاع داوطلبان میرسد . که هر درس بر اساس ضریب مربوط به خود میتواند بر قبولی داوطلبان اثر بگذراد . این منابع برای کنکور ارشد روانشاسی مربوط به وزارت علوم و وزارت بهداشت ، کمی متفاوت میباشد . وزارت بهداشت دروسی همچون آمار و روش های تحقیق ، نظریه های شخصیت و نظریه های روان درمانی ، کلیات روانپزشکی و روانشناسی فیزیولوژیک ، روانشناسی بالینی و بهداشت روان را به عنوان منبع آزمون معرفی کرده است . اما منابع مربوط به کنکور وزارت علوم شامل : متون روانشناسی ، روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی ، روانشناسی صنعتی –  سازمانی ، روانشناسی تربیتی ، روانشناسی امور استخدامی ، روانشناسی اجتماعی ، روانشناسی فیزیولوژیک ، انگیزش ، هیجان و … میباشند .
اگر شما داوطلب شرکت در آزمون کارشناسی ارشد در رشته های روانشناسی و مشاوره میباشید و ابهاماتی در خصوص بازار کار ، آینده شغلی ، آینده تحصیلی و … این رشته ها دارید ، به شما توصیه میکنیم که برای دستیابی به پاسخ سوالات و ابهامات خود ، به مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه مراجعه نمایید . راه ارتباطی شما عزیزان با مشاوران مرکز مشاوره آویژه ، مراجعه به وبسایت اینترنتی و یا تماس تلفنی با این سازمان میباشد . که در این تماس ها میتوانید از تخصص و تجربه برترین مشاوران تحصیلی کشور ، برای اخذ تصیمات درست ، بهره مند شوید .
سوالات متداول
گرایش های ارشد روانشناسی وزارت بهداشت ؟
گرایش های ارشد روانشناسی وزارت بهداشت شامل : روانشناسی بالینی ، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ، روانشناسی سلامت ، بهداشت روان میباشد .
گرایش های ارشد روانشناسی ؟
این گرایش ها شامل رشته های : روانشناسی عمومی ، روانشناسی بالینی ، روانشناسی صنعتی و سازمانی ، سنجش و اندازه گیری ، روانشناسی اسلامی ، روانشناسی آموزش کودکان استثنایی ، روانشناسی تربیتی و روانشناسی بالینی کودک و نوجوان میباشد .
گرایش های ارشد مشاوره ؟
گرایش های دوره کارشناسی ارشد مشاوره شامل مشاوره خانواده ، مشاوره مدرسه ، مشاوره شغلی و مشاوره توانبخشی میباشد . که هر داوطلب با توجه به علاقه خود میتواند یکی از این گرایش ها را برای ادامه تحصیل انتخاب کند .
  برای مشاوره در زمینه گرایش های ارشد روانشناسی
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۳:۱۱ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

منابع ارشد مشاوره خانواده

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
منابع ارشد مشاوره خانواده
منابع ارشد مشاوره خانواده کتاب ها و جزوات و رفرانس هایی را شامل میشود که از سوی وزارت علوم اعلام میگردد . دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک کارشناسی شده باشند ، حال باید خود را برای آزمون کارشناسی ارشد آماده کنند . رشته ی مشاوره در دوره ی کارشناسی ارشد از چند گرایش مختلف ، شامل رشته های مشاوره مدرسه ، مشاوره شغلی ، مشاوره خانواده و مشاوره توانبخشی تشکیل شده است . که تمام این گرایش ها جز رشته های پرطرفدار دانشگاهی میباشند اما در بین  گرایش های کارشناسی ارشد رشته ی مشاوره ، گرایش مشاوره خانواده از همه پرطرفدار تر میباشد . علت استقبال داوطلبان برای این رشته ها ، این است که متقاضیان پس از گذراندن دوره کارشناسی ارشد فرصتی را در اختیار دارند که با کمک نظام روانشناسی، مراکز مشاوره و روانشناسی تاسیس کنند . که این موضوع به عنوان یک فرصت شغلی میتواند امیدوار کننده باشد .
چیزی که در این مرحله برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد رشته ی مشاوره خانواده اهمیت بسیار زیادی دارد ، آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد و مطالعه ی منابع درست و کامل میباشد . و سوالی که برای تمام داوطلبان پیش خواهد آمد ، این است که منابع ارشد مشاوره خانواده شامل چه کتاب ها و مباحثی میباشند ؟ اما داوطلبان عزیز نباید در این باره نگرانی داشته باشند . چرا که  همه ساله منابع ارشد مشاوره خانواده همزمان با منابع لازم برای سایر رشته ها و گرایش ها ، از سوی سازمان های مربوطه از جمله وزارت علوم ون تحقیقات کشور تعیین میگردد . و درنهایت منابع ارشد مشاوره خانواده طی اطلاعیه هایی منتشر میشود و داوطلبان میتوانند این منابع را به راحتی تهیه نمایند . در ادامه متن به بررسی دقیق منابع ارشد مشاوره خانواده میپردازیم .
کاملترین منابع ارشد مشاوره خانواده
کاملترین منابع ارشد مشاوره خانواده از جمله چالش برانگیز ترین موضوعات برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد در رشته ی مشاوره خانواده میباشد . همانطور که عنوان کردیم این منابع از سوی وزارت علوم و تحقیقات کشور اعلام میشوند . برای رشته ی مشاوره خانواده نیز به مانند سایر گرایش ها ی این رشته مطالعه چندین درس الزامی میباشد . که داوطلب باید برای موفقیت در کنکور و برای تمام این دروس امتحانی ، کاملترین منابع ارشد مشاوره خانواده را مطالعه نماید . علاوه بر این بسیاری از سایت ها و مراکز مشاوره تحصیلی که در این موضوع تخصص دارند اقدام به معرفی کاملترین منابع ارشد مشاوره خانواده مینمایند . دروس امتحانی شامل زبان عمومی و تخصصی ، مبانی مشاوره و راهنمایی ، روش ها و فنون راهنمایی در مشاوره ، نظریه های مشاوره و روان درمانی ، کاربرد آزمون های روانی در مشاوره ، روانشناسی شخصیت ، آمار و روش های تحقیق میباشد .
که برای هریک از این دروس کتاب های متعدد و ارزشمندی به چاپ رسیده است . اما چنانچه بخواهیم کاملترین منابع ارشد مشاوره خانواده را برای هر درس برشمریم میتوان برای درس زبان به کتاب متون روانشناسی از لیندا لیل و کتابهای زبان عمومی همچون ضروریات تافل اشاره کرد . از جمله منابع ارشد مشاوره خانواده برای درس مشاوره و راهنمایی ، مقدمات راهنمایی و مشاوره عبدالله شفیع آبادی و همچنین اصول و مبانی مشاوره ساموئل گلادینگ ترجمه ی گنجی ؛ برای درس روش و فنون راهنمایی در مشاوره منابعی همچون روش ها و فنون مشاوره عبدالله شفیع آبادی ؛ در درس نظریه های مشاوره و روان درمانی کتاب شفیع آبادی و جرالد کری ؛ برای آزمون های روانی در مشاوره روانشناسی و هوش سنجی و همچنین کاربرد آزمون های روانی گنجی ؛ در درس روانشناسی شخصیت کتاب های روانشناسی شخصیت نویسندگانی همچون  شولتز و فیست و جان پروین و … میباشند .
ضرایب منابع ارشد مشاوره خانواده
ضرایب منابع ارشد مشاوره خانواده نیز یکی از مهم ترین مطالب برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد رشته ی مشاوره خانواده میباشد . زمانیکه دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد منتشر میشود ، اطلاعات مربوط به ضرایب منابع ارشد مشاوره خانواده را نیز دربرمیگیرد . بر اساس این اطلاعات هر درس دارای یک ضریب میباشد ، که این ضریب میزان اهمیت و میزان اعمابل تاثیرات مربوط به آن درس را نشان میدهد . ضرایب منابع ارشد مشاوره خانواده برای هریک دروس شامل : درس زبان عمومی و تخصصی دارای ضریب سه ، درس آمار و روش های تحقیق دارای ضریب دو ، درس مبانی مشاوره و راهنمایی دارای ضریب دو ، روش ها و فنون روانشناسی در مشاوره دارای ضریب سه ، درس نظریه های مشاوره و روان درمانی دارای ضریب سه ، کاربرد آزمون های روانی در مشاوره با ضریب دو و درنهایت روان شناسی شخصیت با ضریب دو ؛ میباشد .
لازم به ذکر است که این ضرایب برای تمام گرایش های کارشناسی ارشد رشته ی مشاوره مانند مشاوره شغلی و مشاوره توانبخشی و مشاوره مدرسه ، یکسان میباشد . همچنین هر چه ضریب درسی بالاتر باشد میزان تاثیر آن در قبولی داوطلب نیز بیشتر است .
دروس منابع ارشد مشاوره خانواده
دروس منابع ارشد مشاوره خانواده همانطور که گفته شد شامل هشت درس میباشد . که تعداد سوالات و ضریب هر درس متفاوت میباشد . زبان عمومی و زبان تخصصی که میتواند زبان انگلیسی یا فرانسه باشد از جمله دروس مورد نیاز برای ارشد مشاوره خانواده میباشد که برای قبولی داوطلبان اهمیت بسیار زیادی دارد . از دیگر دروس منابع ارشد مشاوره خانواده میتوان به درس های تخصصی همچون مبانی مشاوره و راهنمایی ، روش ها و فنون راهنمایی در مشاوره ، نظریه های مشاوره و روان درمانی ، آمار و روش های تحقیق ، روان شناسی شخصیت ، کاربرد آزمون های روانی اشاره کرد . هر یک از این دروس اطلاعاتی درباره مهارت های مختلف در اختیار داوطلبان قرار میدهد و آنها را برای ورود به دوره ی ارشد آماده میکند . داوطلبان با مطالعه این موارد میتوانند اطلاعاتی درخصوص مشاوره همسر گزینی ، ازدواج ، آموزش فرزند و … کسب نمایند .
منابع ارشد مشاوره خانواده وزارت بهداشت
منابع ارشد مشاوره خانواده وزارت بهداشت از سوی وزارت بهداشت و درمان کشور ، برای داوطلبان علاقه مند به ادامه تحصیل در دانشگاه های تحت نظارت این وزارت اعلام میگردد . که داوطلبان برای اطلاع از این منابع باید به اطلاعیه های منتشر شده ی این سازمان توجه نمایند . با توجه به اینکه این وزارتخانه بر آموزش بالینی تاکید دارد ، لذا منابع ارشد مشاوره خانواده وزارت بهداشت نیز بیشتر جنبه ی بالینی دارند . از جمله ی این منابع میتوان به دروسی همچون آمار و روش های تحقیق ، نظریه های شخصیت و نظریه های روان درمانی ، اصول خدمات بهداشتی و بهداشت روان و … اشاره کرد . وزارت بهداشت علاوه بر ذکر نام دروسی که باید مطالعه شوند ، رفرانس ها و منابع مربوطه را نیز معرفی میکند . که سوالات کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت تنها از روی این منابع اعلام شده طرح خواهد شد .
سوالات متداول
منابع کنکور ارشد مشاوره خانواده ؟
از سوی وزارت علوم و تحقیقات اعلام میشود و که داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مشاوره خانواده باید این منابع را مطالعه نمایند . که شامل دروس زبان ، روانشناسی شخصیت ، مبانی مشاوره و راهنمایی و … میباشد .
منابع دروس ارشد مشاوره خانواده ؟
این دروس که از سوی وزارت علوم اعلام میشود شامل زبان عمومی و تخصصی ، روش ها و فنون راهنمایی در مشاوره ، روانشناسی شخصیت ، نظریه های مشاوره و روان درمانی ، کاربرد آزمون های روانی در مشاوره و مبانی مشاوره میباشد .
ضرایب منابع کارشناسی ارشد مشاوره خانواده ؟
ضرایب منابع ارشد مشاوره به شرح زیر است ؛ زبان با ضریب سه ، آمار و روش های تحقیق ضریب ۲ ، مبانی مشاوره ضریب ۲ ، روش ها و فنون راهنمایی در مشاوره ضریب ۳ ، روانشناسی شخصیت ضریب ۲ ، کاربرد آزمونهای روانی در مشاوره ۲ و نظریه ها مشاوره و روان درمانی با ضریب ۳ .
  برای مشاوره در زمینه منابع ارشد مشاوره خانواده
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۵۲:۰۵ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت
ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت یکی از رشته های پرطرفدار در بین علاقه مندان به روانشناسی میباشد . چرا که ادامه تحصیل در رشته های وزارت بهداشت فرصت های شغلی بیشتری در اختیار داوطلبان قرار میدهد . چرا که فارغ التحصیلان ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت و همچنین فارغ التحصیلان رشته های مشاوره میتوانند با عضویت در نظام روانشناسی برای تاسیس مطب و کلینیک و یا مرکز مشاوره اقدام نمایند . به این ترتیب فرصت های شغلی برای این افراد بیشتر است . دانشجویانی که در رشته های مشاوره و روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده باشند ، میتوانند برای ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت آماده شوند . و در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند و شانس خود را برای قبولی در این رشته بیازمایند . این رشته نیز به مانند بسیاری رشته های دیگر در گرایش های مختلف اقدام به پذیرش دانشجو میکند .
از جمله گرایش های رشته ی روانشناسی بالینی در دوره ی کارشناسی ارشد میتوان به روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ، روانشناسی بالینی ، بهداشت روان ، روانشناسی سلامت اشاره کرد . که ظرفیت  پذیرش دانشجو در هریک از این رشته ها متفاوت میباشد . همچنین مدارک تحصیلی مورد پذیرش برای ادامه تحصیل در این رشته ها نیز متفاوت است . که این مدارک نیز در دفترچه راهنمای ثبت نام رشته های وزارت بهداشت قید شده اند . چنانچه داوطلب ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میباشید و سوالاتی خصوص چگونگی پذیرش در این رشته و منابع مورد نیاز برای موفقیت و قبولی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت  دارید ، در ادامه ی این متن سعی میکنیم به سوالات شما در این خصوص پاسخ درست و کامل بدهیم . لذا شما را به مطالعه ی این متن دعوت میکنیم .
کاملترین منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت
کاملترین منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت و اطلاع از این منابع یکی از چالش های پیش روی داوطلبان این رشته ها میباشد . این منابع از سوی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای منتشر میشود . لذا داوطلبان ضمن توجه به اطلاعیه های این سازمان میبایست در زمان تعیین شده لیست مربوط به کاملترین منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت را دانلود نمایند . اگر بخواهیم برخی از کاملترین منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت را برشماریم باید به مواردی همچون آمار و روش های تحقیق ، اصول خدمات بهداشتی و بهداشت روان ، کلیات روانپزشکی و روانشناسی فیزیولوژیک اشاره کنیم . همچنین روانشناسی بالینی ( شامل روانشناسی آسیب شناسی ، تابهنجاری و ارزیابی روانشناختی ) از جمله کاملترین منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میباشند . که وزارت بهداشت کشور ، برای هریک از این منابع کتاب ها و رفرانس های داخلی و خارجی را معرفی کرده است .
اگر بخواهیم برخی از این منابع را نام ببریم باید به کتاب هایی همچون : روش تحقیق در علوم رفتاری دکتر لاور ، احتمالات و آمار کاربردی دکتر لاور ، نظریه های شخصیت تالیف فیست ف کاربست مشاوره و روان درمانی تالیف کری ، روانشناسی فیزیولوژیکی جیمز کالات ، روانشناسی رشد لورابرک ، مقدمات نورو سایکولوژی تالیف دکتر داوود معظمی ، خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک ، روانشناسی بالینی جفری پ کرامر ، آسیب شناسی روانی دیوید سون ، زمینه روانشناسی هیلگارد و … اشاره کرد . این منابع اطلاعات لازم را به داوطلبان کارشناسی ارشد منتقل میکند و آنها را برای ورود به مقاطع بالاتر آماده میکند . ذکر این نکته الزامی است سوالات کنکور ارشد وزارت بهداشت روانشناسی بالینی ، تنها از این منابع طرح میگردد . لذا داوطلبان کنکور میبایست از آخرین چاپ و ترجمه ی این کتاب ها استفاده نمایند .
ضرایب منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت
ضرایب منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت همزمان با انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت منتشر میشود . هر درس بر اساس ضرایب تعریف شده ، در پذیرش داوطلبان در ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت تاثیر میگذارند . ضرایب منابع ارشد روانشناسی بهداشت برای دروسی همچون آمار و روش تحقیق و همچنین روانشناسی عمومی و رشد ، یک و نیم ، میباشد . اما برای دروس زبان عمومی و روانشناسی بالینی ضریب تاثیر ۲ در نظر گرفته شده است . درس های کلیات روانپزشکی و روانشناسی فیزیولوژیک و نظریه های شخصیت و روان درمانی دارای ضریب ۳ میباشند . اما درس روانشناسی بالینی که شامل مباحثی همچون روانشناسی بالینی ، نابهنجاری ، آسیب شناسی ، ارزیابی روانشناختی میباشد ، دارای ضریب ۳ است . البته ذکر این نکته الزامی است که این ضرایب منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت برای گرایش های مختلف ، متفاوت میباشد .
دروس منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت
دروس منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت همانطور که تا کنون مطرح کردیم شامل چندین درس است که وزارت بهداشت آنها را به عنوان منبع آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی معرفی کرده است . تنها منابعی هستند که سوالات کنکور ارشد وزارت بهداشت از آن ها طرح میشود ، همین دروس منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میباشند . در واقع داوطلبانی که دوره ی کارشناسی را گذرانده اند برای ورود به دوره ی ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت  نیازمند مهارت ها و دانش بالایی میباشند . که بخشی از این مهارت در دوره ی کارشناسی کسب شده است . اما برای تکمیل دانش و اطلاعات مورد نیاز برای دوره های بالاتر ، مطالعات بیشتری لازم است . که وزارت بهداشت با معرفی منابع مورد نیاز و قابل اعتماد زمینه را برای کیب این دانش فراهم کرده است . و درنهایت تنها افراد برتر میتوانند به مقاطع بالاتر راه پیدا کنند .
منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت
منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت تحت نظارت این وزارت در اختیار داوطلبان کنکور ارشد رشته ی روانشناسی بالینی قرار میگیرد . در ابتدا اطلاعیه ای مبنی بر منابع ارشد وزارت بهداشت برای تمام رشته ها منتشر میشود . که مدارک کارشناسی مورد پذیرش برای ورود به دانشگاه های وزارت بهداشت نیز جزئی از این اطلاعیه میباشد . سپس با انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت لیست این منابع نیز اعلام میگردد . داوطلبان کنکور ارشد روانشناسی میتوانند در تمام گرایش های این رشته که تحت عنوان مجموعه روانشناسی بالینی ارائه میشود ثبت نام نمایند و شانس خود را برای قبولی در هر یک از این رشته ها ، بسنجند . همانطور که گفته شد منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت شامل دروس : روانشناسی بالینی ، نظریه های شخصیت و روان درمانی ، روانشناسی عمومی و رشد ، آمار وروش تحقیق و زبان عمومی میباشد .
توصیه ی ما به شما عزیزان این است که برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رشته ی روانشناسی بالینی در دوره ی ارشد با مشاورین ما در مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید . در این تماس ها ، مشاوران با به کارگیری تجربیات خود در حوزه ی پذیرش دانشجو در دوره های ارشد وزارت بهداشت  ، بهترین پاسخ ها را برای سوالات و ابهامات شما عزیزان ارائه میدهند . همچنین شما میتوانید در وبگاه اینترنتی مرکز مشاوره آویژه اطلاعات مفید و جامعی از مراحل و شرایط پذیرش در رشته ی روانشناسی بالینی وزارت بهداشت و حتی وزارت علوم کسب کنید .
سوالات متداول
گرایش های ارشد روانشناسی وزارت بهداشت ؟
گرایش های ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت و درمان شامل روانشناسی بالینی ، بهداشت روان ، روانشناسی سلامت ، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان میباشد . که تحت عنوان مجموعه روانشناسی ارائه میگردند .
گرایش های ارشد روانشناسی ؟
گرایش های ارشد روانشناسی وزارت علوم شامل رشته های روانشناسی عمومی ، روانشناسی بالینی ، روانشناسی صنعتی و سازمانی ، روانشناسی اسلامی ، روانشناسی تربیتی و … میباشد اما در وزارت بهداشت گرایشهای روانشناسی بالینی ، بهداشت روان و … وجود دارند .
گرایش های ارشد مشاوره ؟
گرایشهای ارشد رشته ی مشاوره شامل مشاوره شغل ، مشاوره خانواده ، مشاوره مدرسه و مشاوره توانبخشی میباشد .
  برای مشاوره در زمینه منابع ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۳۶:۳۶ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

شرایط تاسیس مطب روانشناسی چگونه است؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
تاسیس مطب روانشناسی
تاسیس مطب روانشناسی یکی از انگیزه های داوطلبان کنکور سراسری برای انتخاب این رشته میباشد . سالانه بسیاری از داوطلبان در مقاطع تحصیلی مختلف کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته ی روانشناسی پذیرش میشوند . که هدف اکثریت این داوطلبان تاسیس مطب روانشناسی میباشد . اما با توجه به اهمیت بالای امر مشاوره و روانشناسی در جامعه و همچنین افزایش نیاز در این زمینه برای فعالیت در این حوزه قوانین سخت گیرانه ای تصویب شده است . لذا با وجود اینکه داشتن مدرک تحصیلی یکی از شرایط لازم برای تاسیس مطب روانشناسی میباشد ، اما باید توجه نمود که داشتن این مدرک شرط کافی برای این امر نیست . بلکه فردی که متقاضی تاسیس مطب روانشناسی است باید واجد تمام شرایط تعیین شده از سوی نظام روانشناسی نیز باشد . که اخذ تاییدیه و یا همان پروانه ی اشتغال از این سازمان مراحل و ضوابط خود را دارد .
علاقه مندان و متقاضیان تاسیس مطب روانشناسی ممکن است درباره ی شرایط لازم و قوانین تصویب شده و همچنین مراحل اداری اخذ پروانه فعالیت با سوالات مختلفی مواجه باشند . به همین خاطر در ادامه ی این متن سعی میکنیم به پاسخ سوالاتی همچون مدرک تحصیلی مورد تایید برای اخذ پروانه ی فعالیت برای مطب روانشناسی ، چگونگی دریافت پروانه فعالیت مراکز مشاوره و روانشناسی ، مراحل صدور آن و بسیاری مطالب دیگر که متقاضیان در این مسیر باید بدانند ، خواهیم پرداخت . لذا به شما توصیه میکنیم برای اطلاع از این موارد و رفع ابهامات و سوالات خود به موارد ذکر شده در این مطلب دقت نمایید .
شرایط تاسیس مطب روانشناسی
شرایط تاسیس مطب روانشناسی در سازمان روانشناسی و مشاوره به تصویب رسیده است . که تنها افراد دارای این شرایط میتوانند برای تاسیس مطب روانشناسی اقدام نمایند . اگر بخواهیم به برخی از شرایط تاسیس مطب روانشناسی بپردازیم باید به مواردی همچون داشتن مدرک تحصیلی مرتبط اشاره کرد . که حداقل مدرک تحصیلی مورد نظر شامل مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی و مشاوره میباشند و دیگر رشته های مرتبط با این حوزه ، اجازه فعالیت ندارند . این در حالی است که داوطلبان با رشته های نامرتبط در مقطع کارشناسی که مدرک کارشناسی ارشد و یا دکترا مرتبط دریافت میکردند ، تا قبل سال نود و سه میتوانستند مجوز فعالیت مرکز مشاوره و روانشناسی دریافت کنند . اما پس از این تاریخ داشتن مدرک کارشناسی مرتبط نیز یکی از شرایط لازم برای دریافت مجوز است . از دیگر شرایط تاسیس مطب روانشناسی باید به عضویت در نظام مشاوره و روانشناسی کشور اشاره کرد .
همچنین برای دریافت اجازه فعالیت در زمینه ی مشاوره روانشناسی و ارائه خدمات در مطب روانشناسی حداقل باید یک سال از زمان فارغ التحصیلی متقاضی گذشته باشد . از دیگر شرایط تاسیس مطب روانشناسی مربوط به شرایط نظام وظیفه ی آقایان میباشد . که بر این اساس متقاضیان مرد باید دارای کارت پایان خدمت سربازی باشند و هیچگونه محدودیتی در این مورد نداشته باشند . یکی از مواردی که در گذشته برای دریافت مجوز فعالیت الزامی بود داشتن مدرک کارورزی بود . این مدرک مبنی بر داشتن سابقه فعالیت حرفه ای است . که در حال حاضر جز شرایط لازم برای اخذ مجوز مطب روانشناسی نمیباشد . اما این به این معنا نیست که داشتن مهارت ها و سابقه عملی برای این کار لازم نمیباشد . بلکه یکی از ضروریات فعالیت در هر زمینه ای اخذ تجربه و مهارت کافی در آن مورد میباشد .
مراحل تاسیس مطب روانشناسی
مراحل تاسیس مطب روانشناسی شامل تمام مواردی میباشد که از سوی سازمان های زیربط اعلام شده و متقاضی تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی ملزم به گذراندن تمام این مراحل میباشد . یکی از اولین مراحل تاسیس مطب روانشناسی عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور میباشد . که برای این کار باید فرم های مربوطه را پر کند و مدارک خواسته شده را برای این سازمان ارسال نماید . پس از ارسال این مدارک و بررسی آنها در کمیسیون های مربوطه ، نتیجه پذیرش و یا عدم پذیرش متقاضی به شکل کتبی اعلام میگردد . انجام مصاحبه حضوری از دیگر مراحل تاسیس مطب روانشناسی میباشد . در این مصاحبه تعیین میگردد که فرد متقاضی برای فعالیت در حوزه مشاوره و روانشناسی فرد مناسبی میباشد یا خیر . که در صورت عدم قبولی دلیل آن به اطلاع متقاضیان میرسد .
همچنین در صورت قبولی در این مصاحبه ، مراجعه برای دریافت پروانه فعالیت و یا مجوز مطب روانشناسی میباشد . افراد دارای این مدرک میتوانند برای راه اندازی مطب روانشناسی اقدام نمایند . این افراد پس از تاسیس مطب موظف میباشند ضمن نصب تابلو بر اساس مصوبات و تعرفه های سازمان مربوطه هزینه ی مربوط به خدمات خود را دریافت نمایند .
چگونگی اخذ مجوز تاسیس مطب روانشناسی
چگونگی اخذ مجوز تاسیس مطب روانشناسی همانطور که در پاراگراف قبل گفته شد ، شامل چند مرحله و پله میباشد . که متقاضی باید بر اساس این مراحل برای راه اندازی مطب روانشناسی گام بردارد . در حال حاضر نیاز به خدمات مشاوره دربین اقشار مختلف جامعه افزایش یافته است ، لذا نظارت بر تاسیس مراکز مشاوره و دریافت پروانه ی فعالیت در این زمینه افزایش یافته است . و صرفا داشتن مدرک تحصیلی نمیتواند تایید کننده صلاحیت فرد برای فعالیت در این حوزه باشد . به همین دلیل سازمان نظام مشاوره و روانشناسی کشور برای نظارت بر این موضوع راه اندازی شده است . لذا متقاضیان برای کسب اطلاعات کامل درباره چگونگی اخذ مجوز تاسیس مطب روانشناسی  باید به سایت اینترنتی این سازمان مراجعه نمایند و در نهایت در این سازمان عضو شوند تا طی مراحلی صلاحیت و یا عدم صلاحیت آنها برای دریافت مجوز راه اندازی مطب روانشناسی تایید شود .
متقاضیان میبایست بعد از دریافت پروانه فعالیت از این سازمان ، نسبت به تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی اقدام کنند . در این مورد نیز باید پس از تکمیل فرم های مربوطه ، مدارک خواسته شده ارائه شوند . که این مدارک شامل شرحی از فعالیت ها و سوابق حرفه ای متقاضی و همچنین کپی پروانه فعالیت میباشد . پس از دریافت مجوز نیز فعالیت مراکز مشاوره تحت نظر سازمان روانشناسی و مشاوره کشور میباشد . که تعرفه ها و هزینه های دریافتی از مراجعین باید منطبق بر مصوبات و قوانین این سازمان باشد .
مدارک لازم برای تاسیس مطب روانشناسی
مدارک لازم برای تاسیس مطب روانشناسی یکی از چندین سوالی است که پیش روی متقاضیان تاسیس مراکز روانشناسی و مشاوره میباشد . این مدارک از سوی سازمان ناظر بر صدور مجوز فعالیت مراکز مشاوره و روانشناسی اعلام میگردد . لذا متقاضیان دریافت مجوز مرکز مشاوره و روانشناسی برای اطلاع از این مدارک باید به اطلاعیه های این سازمان توجه نمایند . اما برای راحتی کار شما عزیزان ما در اینجا به شرح این مدارک میپردازیم . از جمله مدارک لازم برای تاسیس مطب روانشناسی میتوان به مواردی همچون ؛ کپی برابر اصل تمام مدارک تحصیلی مربوط به رشته های مشاوره و روانشناسی ، عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور و داشتن تاییدیه از این سازمان ، گواهی سلامت روانی ، کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی ، گواهی عدم سابقه کیفری ، دوقطعه عکس پرسنلی  و … اشاره نمود .
سوالات متداول
شرایط گرفتن مجوز دفتر مشاوره چیست ؟
داشتن مدرک تحصیلی مشاوره و یا روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر ، عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور از جمله شرایط گرفتن مجوز مرکز مشاوره میباشد .
صدور مجوز دفتر مشاوره خانواده چیست ؟
صدور مجوز شامل دریافت اجازه فعالیت در حوزه مشاوره و روانشناسی و راه اندازی مطب روانشناسی میباشد که تحت نظر سازمان نظام روانشناسی کشور صورت میپذیرد .
چگونگی تاسیس مطب روانشناسی ؟
علاقه مندان باید ضمن داشتن مدرک تحصیلی و همچنین مهارت های مورد تایید سازمان روانشناسی کشور و همچنین عضویت در این سازمان برای راه اندازی مطب روانشناسی اقدام نمایند .
  برای مشاوره در زمینه شرایط تاسیس مطب روانشناسی چگونه است؟
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۲۶:۱۹ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

شرایط معافیت کفالت پدر بیمار ۹۸

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
شرایط معافیت کفالت پدر بیمار
کفالت پدر بیمار یکی از انواع معافیت کفالت می باشد که مشمول می توانند از طریق آن معافیت سربازی خود را بگیرند . اما این سوال پیش می آید که چگونه مشمولین می توانند برای گرفتن کفالت پدر بیمار خود اقدام کنند ؟ شرایط معافیت کفالت به چه صورت می باشد ؟ مشمولین با داشتن چه شرایطی می توانند از معافیت سربازی کفالت استفاده کنند ؟ مشمولین می توانند با گرفتن کفالت پدر بیمار خود از معافیت کفالت پدر بهره مند شوند ؟ آیا معافیت کفالت پدر بیمار مانند معافیت پزشکی به طور موقت نیز داده می شود ؟
برای گرفتن انواع معافیت های کفالت مانند  معافیت کفالت مادر ، کفالت پدر بیمار و … مشمولین باید چه مراحلی را طی کنند ؟تمام این سوالات برای کسانی که می خواهند از انواع معافیت های کفالت به ویژه کفالت پدر بیمار خود استفاده کنند پیش می آید . برای رسیدن به پاسخ این سوالات میتوانید به مشاوره نظام وظیفه مراجعه کنید . ما در این مقاله سعی کردیم به تمام سوالات مرتبط با معافیت سربازی کفالت به ویژه کفالت پدر بیمار پاسخ دهیم .
برای گرفتن انواع معافیت های کفالت مشمولین باید از سه شرط اصلی زیر بهره مند باشند . تا بتوانند برای این نوع معافیت اقدام کنند :
مشمول باید تنها فرزند پسر ۱۹ ساله ی خانواده یا سایر بستگانش باشد .
مشمول نباید به هیچ عنوان وارد غیبت غیر موجه شده باشد . یعنی باید در سن مشمولیت کارهای معافیت خود را به موقع انجام دهد .
افراد باید برای درخواست معافیت کفالت به سن مشمولیت رسیده باشند . در غیر این صورت درخواست آن ها پذیرفته نخواهد شد .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت سربازی کفالت پدر چگونه است؟
شرایط معافیت کفالت پدر بیمار
شرایط معافیت کفالت پدر بیمار مطابق با آخرین قوانین صادر شده از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا به شرح زیر می باشد .
همانطور که در بالا نیز اشاره شده معافیت کفالت انواع مختلفی دارد که ما در این مقاله به طور اختصاصی درمورد شرایط معافیت کفالت پدر بیمار یا بالای سن ۷۰ سال صحبت خواهیم کرد . بر اساس آخرین قوانین مشمولین می توانند در دو صورت از کفالت پدر بهره مند شوند . این به سن پدر و وصعیت جسمانی و سلامت روحی آن بر می گردد .
پدر مشمول باید به سن ۷۰ سالگی رسیده باشد تا مشمولین بتوانند از معافیت کفالت استفاده کنند . البته ناگفته نماند که در سال های گذشته سن پدر برای دریافت معافیت کفالت ۶۵ سال بود . اما در سال های اخیر این قانون تغییرات چشمگیری داشته است .
مشمولینی که پدر آن ها به سن ۷۰ سالگی نرسیده ولی از نظر سلامت جسمی و روحی دچار مشکل باشند و نیازمند مراقبت و نگهداری باشند می توانند به عنوان سرپرست و نگهدارنده ی پدر ناتوان ، کفالت آن ها را به عهده بگیرند . البته تشخیص ناتوانی و بیماری پدر مشموولین بر عهده ی کمیسیون شورای پزشکی سازمان نیروی انتظامی ناجا می باشد .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت کفالت پدر برای سربازی
شرایط معافیت کفالت پدر بیمار قلبی
شرایط معافیت کفالت پدر بیمار قلبی برای مشمولین مانند سایر بیماری ها می باشد . این شرایط برای آن دسته از افرادی قابل قبول می باشد که پدرشان دارای بیماری ها و مشکلات قلبی زیر باشند . البته ناگفته نماند که شرایط معافیت کفالت پدر بیمار باید در مرحله آخر توسط شورای پزشکی تایید شده و سپس به مشمولین معافیت قطعی داده خواهد شد . در اینجا شرایط معافیت کفالت پدر بیمار قلبی و انواع بیماری های مرتبط با قلب و عروق را به طور مفصل توضبح خواهیم داد :
_بیماری های مادرزادی و اکتسابی روماتیسمال قلبی .
_نارسایی های پیشرفته قلبی با علائم بالینی واضح .
_بیماری عروق کرونر که با وجود درمان نیزز موجب نارسایی قلبی بوده و عملکرد روزمره انسان را مختل می کند .
_عمل پیوند عروق کرونر یا تعویض دریچه های قلب .
_گذاشتن پیس میکرهای دائمی به دلیل وجود نارسایی های قلبی .
_انواع آریتمی ها و بلوک های قلبی که باعث ایجاد اختلال در فعالیت روزانه فرد می گردد .
بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر و مادر
قوانین معافیت کفالت پدر بیمار
قوانین معافیت کفالت پدر بیمار همانطور که در بالا اشاره شد برای افرادی قابل اجرا خواهد بود که تنها فرزند بالای ۱۸ سال خانواده باشند . این افراد بر اساس قوانین معافیت کفالت پدر بیمار خود می توانند از معافیت کفالت بهره مند شوند . در اینجا اشاره ای خواهیم داشت به مدارکی که مشمولین برای گرفتن کفالت پدر بیمار خود به آن ها نیاز دارند .
مدارک لازم برای گرفتن معافیت کفالت پدر بیمار  :
برگه شماره ۲ دفترچه یا همان برگه تکمیل وضعیت مشمولین .
اصل کارت ملی شناسایی مشمولین به همراه کپی از آن .
اصل شناسنامه مشمولین به همراه کپی از تمام صفحات آن .
عکس پرسنلی ۳*۴ مشمولین به صورت رنگی با پس زمینه سفید .
تکمیل برگه شماره ۴ واکسیناسیون مشمولین .
اصل گواهی آخرین مدرک تحصیلی مشمولین و کپی تایید شده ی آن توسط سازمان مربوطه .
کپی شناسنامه اعضای خانواده مشمول ( پدر ، مادر ، خواهران و برادران )
تکمیل برگه شماره یک استعلام آخرین وضعیت مشمولین .
تکمیل برگه شماره ۵ یا همان برگه معاینه اولیه مشمولین .
بیشتر بخوانید: افزایش شرط سن پدر برای معافیت کفالت
شرایط گرفتن معافیت کفالت پدر بیمار
شرایط گرفتن معافیت کفالت پدر بیمار در بالا به طور مفصل توضیح داده شد . اما برای گرفتن معافیت کفالت مشمولین نیاز است که مراحلی را طی کنند . نبابراین هر مشمولی که شرایط  معافیت کفالت پدر بیمار را داشته  باشد با گذراندن مراحل زیر کارت معافیت خود را هرچه زودتر خواهد گرفت .
مراحل و روند رسیدگی به انواع معافیت های کفالت :
مشمولین باید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس +۱۰ دریافت کرده و مدارک مورد نیاز خود را تکمیل کنند .
در این مرحله مشمولین باید مدارک تکمیل شده خود را به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس +۱۰ تحویل دهند . درخواست معافیت کفالت مشمولین در این مرحله در سامانه ثبت خواهد شد .
پس از ثبت درخواست ، در این مرحله اطلاعات توسط سازمان نظام وظیفه عمومی بررسی خواهد شد .
در این مرحله سازمان نظام وظیفه عمومی از ثیبت اخوال محل تولد پدر و مادر مشمول استعلام خواهد کرد .
مشمولین پس از گذشت ۵ روز از ثبت درخواست خود می توانند جهت دریاففت نامه استعلام از ثبت احوال اقدام کنند .
اگر مشمولین شرایط معافیت را داشته باشند . برایشان دعوتنامه ای جهت شرکت در هیئت رسیدگی به پرونده شان فرستاده خواهد شد .
پس از برگزاری جلسه و رای صادر شده از سوی شورای رسیدگی ،، مشمولین می توانند برای گرفتن کارت معافیت خود اقدام کنند .
مشمولین می توانند برای اطلاع از انواع معافیت ها ، کسری خدمت سربازی ، معافیت های موقت ، کسر خدمت ایثارگران و نخبگان و تمام مسائل مرتبط با خدمت سربازی با مشاورین ما در مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه در تماس باشند . مشاورین ما اطلاعات لازم در تمام زمینه های معافیت و خدمت سربازی را ر اختیار مشمولین خواهند گذاشت .
بیشتر بخوانید: چگونه معافیت سربازی کفالت والدین را بگیریم؟
انواع معافیت های کفالت سازمان نظام وظیفه عمومی
انواع معافیت های کفالت که در حال حاضر مشمولین می توانند بر اساس آن ها کارت معافیت خود را بگیرند :
تنها فرزند ذکور پدر بالای سن ۷۰ سال می تواند از معافیت کفالت استفاده کند .
تنها فرزند ذکور پدری که بیمار است و نیازمند سرپرستی و مراقبت می باشد .
تنها فرزند ذکور مادری که همسرش فوت شده باشد . فرزندش می تواند برای کفالت آن اقدام کند .
تنها فرزند ذکور مادری که از همسر خود جدا شده باشد و دیگر ازدواج نکند .
تنها برادر ذکور بالای ۱۸ سال خواهری که پدر و مادر و همسر و فرزند ندارد نیز می تواند از معافیت کفالت استفاده کند .
مشمول هم چنین می تواند برای گرفتن معافیت کفالت تنها برادر ذکور بالای ۱۸ سال برادر کبیر بیمار خود باشد تا بتواند از آن مراقبت و نگهداری کند .
مشمول می تواند کفالت برادر صغیر خود را نیز به عهده بگیرد .
مشمول اگر تنها نوه ی ذکور بالای ۱۸ سال جده پدری یا مادری خود باشد .
مشمول اگر تنها نوه ی ذکور بالای ۱۸ سال جد پدری یا مادری خود باشد .
مشمولینی که همسرشان فوت کرده است .
بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای معافیت کفالت ۹۸ چیست؟
خدمات کلان مرکز مشاوره آویژه در زمینه نظام وظیفه
معافیت سربازی
معافیت تحصیلی
معافیت پزشکی
معافیت ایثارگری
معافیت موارد خاص
اخبار خدمت سربازی
خدمت سربازی
خروج از کشور
خرید خدمت سربازی
امریه سربازی
سربازی پزشکان
سرباز معلم
تحصیل همزمان با خدمت سربازی
ملاقات مردمی نظام وظیفه
  برای مشاوره در زمینه شرایط معافیت کفالت پدر بیمار ۹۸
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۵۶:۲۹ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

شرایط معافیت دندان سربازی ۹۸

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
۵٫۰
۰۱
شرایط معافیت دندان سربازی۹۸
معافیت دندان چیست ؟ آیا چنین معافیتی وجود دارد ؟ شاید بسیار ساده به نظر یرسد . اینکه آیا در بین معافیت هایی که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا قرار داده است و قوانین بسیاری برای آن وضع کرده است معافیت دندان وجود داشته باشد . زیرا بیماری های مرتبط با فک و دهان و دندان ، بیماری های ساده و پیش پا افتاده به نظر می آیند . همانطور که می دانید بیشترین نوع معافیت ها مرتبط با مشکلات و بیماری ها می باشد . وضع جسمی و روحی فرد می تواند دلیل معافیت پزشکی او باشد . معافیت پزشکی یکی از پرطرفدارترین و متداول ترین نوع معافیت های موجود می باشد که مشمولین از آن استفاده می کنند .
جوانان در جامعه ما امروزه سعی دارند به طریقی از رفتن به سربازی امتناع کنند . زیرا رسیدن به سن مشمولیت دقیقا همان سنی است که مشمولین باید برای آینده ی خود تصمیمی مهم بگیرند . دانشگاه و رشته ی مورد علاقه ی خود را انتخاب کرده و ادامه تحصیل دهند . یا اینکه پس از اتمام تحصیل در مقطع متوسطه برای اتنخاب حرفه ی ا شغلی مناسب پیگیر باشند . به همین دلیل رفتن به خدمت سربازی را کاری بس دشوار و سخت می دانند . مشمولین فکر می کنند گذراندن ۲۱ ماه خدمت دوره ی ضرورت باعث می شود آن ها از بخش مهمی از زندگی خود دور شده و آسب جدی به زندگی و تحصیلشان وارد شود .
گفته های بالا همه باعث شده که جوانان ما از رفتن به خدمت دوره ی ضرورت فراری باشند . این جوانان همه به نحوی دنبال شیوه ی مناسبی هستند تا بتوانند از رفتن به سربازی منصرف شوند . همه ی مشمولین این روزها به دنبال راه آسان و همواری می گردند تا از خدمت سربازی منصرف شوند . اما بهترین راه کدام است ؟ انتخاب شما خواننده ی عزیز در این باره چیست ؟ آیا معافیت های خدمت سربازی می تواند بهترین گزینه برای جوانان مشمول باشد ؟ آیا همه می توانند از معافیت سربازی استفاده کنند ؟ آیا می دانید به جز معافیت خدمت سربازی چه راه هایی پیش روی جوانان خواهد بود ؟برای کسب اطلاعات در زمینه معافیت های سربازی و … به مشاوره نظام وظیفه مراجعه فرمایید .
ما قصد داریم در این مقاله راه های رهایی از خدمت سربازی و آسان شدن این مرحله سخت در زندگی جوانان را به آن ها یادآوری و آموزش دهیم . اینکه چگونه جوانان می توانند این مسیر سخت خدمت ۲۱ ماهه ی سربازی را به راحتی پشت سر گذاشته و به اهداف مهم زندگی خود دست پیدا کنند . برای این کار اول راه های آسان شدن خدمت دوره ی ضرورت را با هم مرور می کنیم . راه های بسیاری برای کم شدن دوره ی خدمت ضرورت وجود دارد که سازمان نظام وظیفه آن را در اختیار مشمولین قرار داده است . این راه کارها را با هم مرور میکینیم .
راه های اعلام شده از سوی سازمان نظام وظیفه برای کم شدن یا حذف دوره خدمت سربازی برای مشمولین :
استفاده از انواع معافیت های دائم .
بهره مندی از کسری خدمت نظام وظیفه .
استفاده از امریه سربازی .
استفاده از معافیت های خدمات رزمی .
استفاده از معافیت های موقت .
استفاده از معافیت های مرتبط با معافیت های تحصیلی .
بیشتر بخوانید: مشاوره معافیت پزشکی: بیماری های فک و دهان و دندان
معافیت دندان سربازی
معافیت دندان سربازی می تواند  آیا راهی برای جوانان باشد تا بتوانند از معافیت پزشکی بهره مند شوند ؟ سوال اینجاست که معافیت دندان نیز جزو معافیت های پزشکی به حساب می آید یا خیر ؟  اما آیا همین بیماری های به نظر ساده می توانند معافیت دندان را در پی داشته باشند ؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال باید اول از هر چیز اطلاعات خود را افزایش داده و مطالعات و قوانین مرتبط با معافیت دندان را مطالعه کنید .
شاید غیر قابل باور باشد . همین مشکلات مرتبط با دهان و دندان که بسیار پیش پا افتاده به نظر می آیند در بسیاری از افراد باعث ایجاد اختلال در خوردن غذا ، اختلال در صحبت کردن و سایر اعمال روزانه ی هر شخص خواهد شد . اول از همه لیست بیماری های معافیت پزشکی را در اختیار مشمولین خواهیم گذاشت . معافیت دندان سربازی نیز جزو بیماری های این فهرست می باشند .
فهرست بیماری های سازمان نظام وظیفه مرتبط با معافیت های پزشکی 
بیماری های عفونی
بیماری های قلبی
بیماری های اعصاب و روان
بیماری های خون و آنکولوژی
بیماری های فک و دهان و دندان
بیماری های حلق و بینی
بیماری های جراحی مغز
بیماری های استخوان
بیماری های عمومی
بیماری های پوستی
بیماری های غدد مترشحه
بیماری های داخلی مغز و اعصاب
بیماری های روماتولوؤی
بیماری های دستگاه گوارش
بیماری های ریوی
بیماری های چشم
بیماری های دستگاه تناسلی
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت پزشکی خدمت سربازی ۹۸
معافیت دندان مصنوعی
معافیت دندان مصنوعی شاید به نظر خنده دار بیاید . اما در سال های گذشته قوانینی از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی تصویب شد . که بسیاری از افراد از طریق همین قانون توانستند از معافیت دندان مصنوعی استفاده کرده و کارت معافیت بگیرند . این مشمولین با داشتن مدارک معافیت خدمت مناسب توانستند از معافیت دندان مصنوعی استفاده کنند . این قانون به اسن صورت است که مشمولینی که ۱۴ عدد از دندان های اصلی خود را در دهان نداشته باشند . می توانند از معافیت دندان مصنوعی استفاده کنند . جالب اینجاست که بسیاری جوانان همان سال در برخی استان ها به دلیل فرار از خدمت سربازی و گرفتن معافیت دندان های خود را کشیدند .
همانطور که در بالا اشاره کردیم این معافیت نوع شایعی از معافیت پزشکی است . اگرچه ساده به نظر می رسد اما در سال های اخیر مشمولین زیادی از همین معافیت دندان سربازی استفاده کرده اند و کارت معافیت پزشکی خود را دریافت کرده اند . جالب است بدانید که اهمیت معافیت دندان اینقدر زیاد است که این بیماری در فهرست بیماری های معافیت پزشکی نیز قرار دارد . همانطور که در لیست بالا آورده شد به جز بیماری های مرتبط با فک و دهان و دندان ، بیماری های زیاد دیگری نیز وجود دارند که مشمولین می توانند از طریق آن ها معافیت سربازی پزشکی بگیرند .
مشاوره معافیت پزشکی در این جا مشمولین را برای گرفتن معافیت پزشکی سربازی و هم چنین معافیت دندان سربازی راهنمایی خواهد کرد . زیرا قوانین زیادی در ارتباط با مدت زمان معافیت پزشکی سربازی و مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی خدمت سربازی وجود دارد که شما عزیزان باید از آن ها مطلع شوید . با ما همراه باشید تا در ادامه به تمام مسائل مربوط به معافیت دندان سربازی خواهیم پرداخت .
بیشتر بخوانید: جزئیات معافیت پزشکی خدمت سربازی ۹۸
شرایط معافیت دندان
شرایط معافیت دندان بسیار گسترده است . هرساله نیز این شرایط با تغییرات بسیاری همراه بوده است . زیرا معافیت پزشکی خدمت سربازی آسان ترین راهی است که جوانان در سال های گذشته به آن روی آورده است . این شرایط شامل قوانین بسیاری است که در اینجا به برخی از آن ها اشاره کرده ایم .
اختلالات شدید در جویدن یا کاهش دادن قدرت تکلم .
تومورهای خوش خیم که باعث اختلال در جویدن می شوند .
ناهنجاری های زبانی مانند آنکیلوگلوسی .
لب شکری همراه با عارضه های تنفسی .
تومورهای بدخیم موجود در فک و دهان و دندان .
ناهنجاری های اسکلتی فک و صورت .
و سایر بیماری ها و ناهنجاری های مرتبط با بیماری های دندان و دهان .
بیشتر بخوانید: مراحل معافیت پزشکی خدمت سربازی ۹۸
معافیت دندانپزشکی
معافیت دندانپزشکی می تواند به مشمولین کمک کند تا کارت معافیت خود را بگیرند . اما این کار نیازمند مشاوره معافیت درست می باشد . مرکز مشاوره نظام وظیفه به همراه مرکز مشاوره معافیت پزشکی مشمولین را در تمام امور مشاوره معافیت راهنمایی و همراهی خواهند کرد . برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های مختلف معافیت پزشکی با مشاورین متخصص ما در تماس باشید .
بیشتر بخوانید: انواع بیماری های معافیت پزشکی خدمت سربازی
خدمات کلان مرکز مشاوره آویژه در زمینه نظام وظیفه
معافیت سربازی
معافیت تحصیلی
معافیت پزشکی
معافیت ایثارگری
معافیت موارد خاص
اخبار خدمت سربازی
خدمت سربازی
خروج از کشور
خرید خدمت سربازی
امریه سربازی
سربازی پزشکان
سرباز معلم
تحصیل همزمان با خدمت سربازی
ملاقات مردمی نظام وظیفه
  برای مشاوره در زمینه شرایط معافیت دندان سربازی ۹۸
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۴۲:۱۸ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)

سوالات کمیسیون معافیت کفالت ۹۸ چیست؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|
سوالات کمیسیون معافیت کفالت ۹۸ چیست؟
کمیسیون معافیت کفالت یکی از مهم ترین مراحل برای اخذ دریافت معافیت کفالت می باشد . به همین دلیل مشمولین باید کمیسیون معافیت کفالت را جدی بگیرند . قبل از توضیحات درباره مراحل و ضوابط کمیسیون معافیت کفالت ، مشمولین باید با شرایط این معافیت کفالت آشنا شوند . برای آشنایی با شرایط معافیت کفالیت و … میتوانید به مشاوره نظام وظیفه مراجعه فرمائید . زیرا معافیت سربازی کفالت انواع بسیاری دارد که برای هرکدام جداگانه کمیسیون معافیت کفالت خاصی برگزار می شود . همانطور که می دانید جوانان برای رسیدن به سن مشمولیت و گذراندن مراحل سخت سربازی دغدغه ی بسیاری دارند . زیرا ۲۱ ماه دوره ی خدمت ضرورت و دور بودن از محیط خانه و خانواده بعد از ۱۸ سال برای هر کسی سخت خواهد بود .
انواع معافیت های کفالت
معافیت کفالت پدر مسن
معافیت کفالت مادر بدون همسر
معافیت کفالت مادر طلاق گرفته
معافیت کفالت پدر بیمار
معافیت کفالت برادر صغیر
معافیت کفالت خواهر
معافیت کفالت جد یا پدربزرگ
معافیت کفالت جده یا مادربزرگ
معافیت کفالت فرزند
معافیت کفالت تک پسری
معافیت کفالت همسر
معافیت کفالت برادر کبیر بیمار
برای استفاده از معافیت های کفالت و شرکت در کمیسیون معافیت کفالت ، مشمولین باید قبل از هر چیز از سه شرط اصلی برخوردار باشند . با داشتن این شرایط و شرایط اختصاصی هر نوع معافیت کفالت ، آن ها می توانند از معافیت سربازی کفالت بهره مند شوند .
فرد متقاضی معافیت سربازی کفالت باید برای ثبت درخواست خود به سن مشمولیت رسیده باشد . زودتر از سن قانونی پسران قادر نخواهند بود برای این نوع معافیت اقدام کنند .
مشمول باید تنها پسری باشد که در خانواده ی خود بالای ۱۸ سال سن دارد . تا درخواست او در سازمان نظام وظیفه مورد بررسی قرار بگیرد .
فرد باید سریعا پس از ورود به سن مشمولیت برای معافیت کفالت اقدام کند . زیرا پس از ورود به غیبت غیر موجه ، امکان گرفتن معافیت کفالت را نخواهد داشت .
بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای معافیت کفالت ۹۸ چیست؟
سوالات کمیسیون معافیت کفالت
سوالات کمیسیون معافیت کفالت از بخش های مهم این معافیت می باشد . زیرا شرایط مشمول و فردی که می خواهد کفالتش را به عهده بگیرد برای سازمان نظام وظیفه حائز اهمیت خواهد بود . سوالات کمیسیون معافیت کفالت به سوالات متداولی گفته می شود که مشمولین باید به پاسخ های آن واقف باشند . این سوالات مجموعه سوالاتی است که بر اساس نوع معافیت کفالت متغیر خواهد بود . برخی سوالات کمیسیون معافیت کفالت سربازی را می توانید در ادامه بخوانید و پاسخ های آن ها را به خاطر بسپارید .
شناخته شده ترین سوالات کمیسیون معافیت کفالت
_آیا داشتن برادری که زیر سن ۱۸ سال است می تواند برای مشمول خواستار معافیت کفالت مشکلی ایجاد کند ؟
خیر . برادر زیر سن ۱۸ سالگی هیچ مانعی برای معافیت سربازی کفالت نخواهد بود .
_آیا منظور از تنها مراقب و نگهداره این است که مشمول هیچ خواهر و برادری نداشته باشد ؟
خیر . نیاز است که مشمول تنها پسر بالای ۱۸ سال خانواده ی خود باشد . داشتن خواهر بزرگ تر مانعی برای این موضوع نخواهد بود .
_مشمول غایب می تواند از انواع معافیت کفالت بهره مند شود ؟
خیر . مشمول متقاضی معافیت کفالت باید به موقع و پس از ورود به سن ۱۹ سالگی برای معافیت اقدام کند .
سوالات کمیسیون معافیت کفالت مادر
سوالات کمیسیون معافیت کفالت مادر مخصوص این نوع معافیت می باشد . همانطور که می دانید برای استفاده از معافیت سربازی کفالت مادر ، مشمول باید شرایط زیر را در نظر بگیرد . طبق آخرین سوالات کمیسیون معافیت کفالت مادر ، مادر مشمول باید دارای یکی از شرایط زیر باشد .
مادر مشمول باید از همسرش طلاق گرفته باشد . ازدواج مجدد نیز برای مادر مشمول غیر مجاز خواهد بود . پس از طلاق باید ۳۰ ماه از آن گذشته باشد تا به مشمول معافیت دائم داده شود . یعنی قبل از ۳۰ ماه مشمول می تواند معافیت موقت بگیرد .
مادر مشمول بر اثر فوت همسر تنها شده و نیازمند مراقبت و نگهداری باشد . مشمولینی که مادر جوان داشته و حتی کارمند بودن مادرشان هیچ تاثیری در روند رسیدگی به معافیت کفالت آن ها نخواهد داشت .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت کفالت مادر برای سربازی
سوالات کمیسیون معافیت کفالت پدر
سوالات کمیسیون معافیت کفالت پدر مانند دیگر معافیت ها نیازمند جواب های دقیق و صحیح است . مشمولین باید بدانند برای معافیت سربازی کفالت پدر باید شرایط زیر را در نظر بگیرند . هم چنین پاسخ سوالات مهم زیر را به خاطر بسپارند .
_آیا تنها سن پدر ملاک و معیار استفاده ی مشمولین از معافیت کفالت پدر می باشد ؟
خیر . برای استفاده از معافیت کفالت پدر بیماری و ناتوانی پدر مشمول نیز می تواند مورد بررسی قرار گرفته و معافیت کفالت به فرد تعلق خواهد گرفت
_سن پدر مشمول باید چقدر باشد تا فرزند پسر بتواند از کفالت سن پدر استفاده کرده و معاف شود ؟
در سال های گذشته پدر با سن ۶ سال می توانست برای فرزند خود معافیت کفالت بگیرد . اما در سال های اخیر این قانون تغییراتی داشته و سن پدر از ۶۵ سال به سن ۷۰ سال تغییر کرد .
زیرا مشمول در دو صورت می تواند از معافیت کفالت سن پدر استفاده کند :
به خاطر سن ۷۰ سال پدر .
به خاطر بیماری و ناتوانی پدر .
بیشتر بخوانید:  شرایط معافیت سربازی کفالت پدر چگونه است؟
سوالات کمیسیون معافیت کفالت پدر بیمار
سوالات کمیسیون معافیت کفالت پدر بیمار که یکی از شناخته شده ترین معافیت ها است . زیرا در این کمیسیون مدارک پزشکی پدر می تواند نقش اصلی را ایفا کند . در این کمیسیون علاوه بر مشمولین ، پدر ناتوان نیز می تواند حضور پیدا کنند . رای اصلی این شورا در هیئت رسیدگی می تواند قطعی باشد . بر اساس نوع بیماری و شرایط جسمی و روحی پدر مشمول می تواند از معافیت کفالت پدر بیمار خود بهره مند شود .
بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر و مادر
کسری خدمت
جوانان پس از ورود به سن ۱۹ سالگی مشمول خدمت وظیفه سربازی شده و باید برای اعزام به خدمت مراحل مشخصی را طی کنند . اما درصد زیادی از مشمولین این کار را نخواهند کرد . شاید بپرسید چرا ؟ ما در جواب این سوال دلایل زیادی خواهیم داشت . در سال های اخیر سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا شرایط مناسبی را برای مشمولین محیا کرده است . تا بتوانند از تسهیلات ویژه ای استفاده کرده و خدمت مقدس سربازی برایشان آسان شود . راه های زیادی وجود دارد که جوانان ما بتوانند رفتن به خدمت سربازی را به تعویق بیندازند . یا اینکه به کلی از خدمت سربازی معاف شوند . همه ی مشمولین می دانند که معافیت سربازی بهترین و مطمئن ترین راهی است که آن ها می توانند  از خدمت کردن پرهیز کرده و سختی دوره ی خدمت ضرورت را نگذرانند و به راحتی کارت یایان خدمت بگیرند .
برای استفاده از معافیت سربازی ، مشمولین نیازمند شرایط ویژه ای هستند . شاید درصد زیادی از مشمولین این شرایط را نداشته باشند . این افراد چه کاری می توانند انجام دهند تا بار سنگین خدمت سربازی بر دوششان سبک تر شود ؟ آیا راهی به ذهنتان می رسد ؟ برای پاسخ به این سوال باید به مشمولین عزیز بگوییم خوشبختانه راه هایی وجود دارند که بیشتر جوانان می توانند از آن ها به طریقی بهره بگیرند . فقط کافی است شناخت خود را نسبت به مسائل نظام وظیفه بیشتر کرده و سطح اطلاعات خود را بالا ببرند . این راه های موثر و مفید شامل کسری خدمت سربازی ، معافیت تحصیلی ، امریه سربازی ، سازمان های امریه بگیر ، شرایط کسر خدمت و بسیاری راه های دیگر می باشند .
بیشتر بخوانید: مراحل معافیت کفالت سربازی نظام وظیفه
انواع دیگر معافیت ها
برای استفاده از معافیت های خدمت سربازی باید انواع آن ها را بشناسیم . زیرا در سال های جاری معافیت های جدیدی معرفی شده اند که برخی مشمولین از آن ها بی اطلاع هستند . ما در اینجا معافیت های مختلف را برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد . شما می توانید برای راهنمایی های بیشتر با مرکز مشاوره آویژه و شماره تماس های موجود در این صفحه تماس بگیرید .
معافیت های کفالت
انواع معافیت پزشکی 
معافیت های تحصیلی
معافیت ایثارگری و جانبازی
معافیت مددجویی
معافیت سنی
معافیت بنیاد نخبگان
و سایر معافیت های دیگر
خوانندگان عزیز می توانند سوالات بیشتر خود را با مشاورین ما در مرکز مشاوره آویژه مطرح کنند .
بیشتر بخوانید:معافیت کفالت سربازی شامل چه کسانی می شود
خدمات کلان مرکز مشاوره آویژه در زمینه نظام وظیفه
معافیت سربازی
معافیت تحصیلی
معافیت پزشکی
معافیت ایثارگری
معافیت موارد خاص
اخبار خدمت سربازی
خدمت سربازی
خروج از کشور
خرید خدمت سربازی
امریه سربازی
سربازی پزشکان
سرباز معلم
تحصیل همزمان با خدمت سربازی
ملاقات مردمی نظام وظیفه
  برای مشاوره در زمینه سوالات کمیسیون معافیت کفالت ۹۸ چیست؟
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در سراسر کشور با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژهمشاوره تحصیلی و نظام وظیفه تلفنی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۱۸:۳۹ توسط:آویژه موضوع: نظرات (0)